STICK LEUK!
VOOR STICK LEUKE TRAININGEN !!

Over Stick Leuk! 

 

Ons belangrijkste doel  is zorgen dat kinderen plezier hebben. Leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. We zorgen ervoor dat ze op een sportieve en vooral leuke manier met elkaar bezig zijn. Sporten en in beweging zijn is erg belangrijk voor het lichaam. Het is goed hier van jongs af aan mee beginnen, vandaar dat we UkkieHockey geven voor kindjes van 2 t/m 5 jaar. Aan oudere kinderen geven we HockeyClinics en speciaal voor keepers hebben we ''Keep your goal".

Door de inzet van enthousiaste trainers halen we alles uit uw kind en beleeft iedereen plezier. Er is genoeg aandacht om te leren. We trainen bij hockeyclub Etten-Leur, op het gloednieuwe waterveld. Kortom plezier hebben en gezond in beweging zijn staan voorop. Voor uitgebreide informatie neem dan een kijkje op de website! 

 

Stick Leuk! team

Justin den Engelsman

Justin den Engelsman

Over mij Ik ben Justin den Engelsman en ben mede-initiatiefnemer van Stick Leuk!. Ik ben 16 jaar oud en zit in mijn laatste jaar van de middelbare school. Elke dag ben ik eigenlijk wel met hockey bezig. Ik train MB2, MD2 en speel zelf in JA1. Ook ben ik trainerscoördinator bij de Jongste Jeugd, ben ik scheidsrechter, help ik mee aan evenementen organiseren en begeleid ik in de zomer hockeykampen. Dit doe ik met veel plezier, daarom wil ik ook PABO en ALO gaan studeren als ik klaar ben met de middelbare school. Mijn motivatie om training te geven aan al deze teams en ook aan de Ukkies komt doordat ik het leuk vind om met kinderen te werken en ze iets te leren. Ik vind het leuk om de Ukkies blij te zien als ze een nieuw trucje kunnen of als ze iets anders bereikt hebben. Heeft u vragen dan mag u mij altijd aanspreken!

Wat doe ik? UkkieHockey, Keep Your Goal, HockeyClinics

Sietze de Ranitz

Sietze de Ranitz

Over mij Ik ben Sietze de Ranitz en ben mede-initiatiefnemer van Stick Leuk! Zelf ben ik nu 19 jaar en breng daarvan al ongeveer 13 jaar door op HCEL. Binnen de hockeyclub vervul ik verschillende rollen, dit is onder andere spelend lid in JH1, trainers- en evenementcoördinator bij de Jongste Jeugd, lid van de scheidsrechterscommissie en trainer van JA2. Zelf heb ik erg veel plezier in hockey en wil dit graag overbrengen op anderen. Op dit moment studeer ik in Nijmegen op de HAN, de opleiding die ik volg heet Sportkunde Management. Hiermee wil ik ervoor zorgen dat Stick Leuk! uit kan groeien tot een bekende naam binnen de hockeywereld. Mijn motivatie voor het Ukkiehockey haal ik vooral uit de snelle groei die de Ukkies doormaken, de Ukkies leren een stuk sneller dan ik van tevoren ingeschat had en ze maken enorme stappen wat ik mooi vind om te zien. Mocht u vragen hebben, dan kunt u mij altijd aanspreken!

Wat doe ik? UkkieHockey, Keep Your Goal, HockeyClinics

Anne van 't Westeinde

Anne van 't Westeinde

Over mij Hi, Ik ben Anne van ‘t Westeinde, ik ben 15 jaar en zit op de KSE in vwo 4. Zelf hockey ik al 10 jaar bij HCEL, nu speel ik in de MB1. Ik vind het erg leuk om de ukkies training te geven en het is heerlijk om ze een uurtje sportief te laten zijn en bezig te zijn met hockey maar wel op een leuke, speelse manier. Het is super leuk om samen met de ukkies plezier te maken.

Wat doe ik? UkkieHockey, HockeyClinics

Valérie Vernes

Valérie Vernes

Over mij Ik ben Valérie Vernes en ik ben 15 jaar oud. Ik zit al ongeveer 10 jaar op hockey en ik speel nu in MB2 van Hockeyclub Etten-Leur. Naast zelf hockeyen geef ik training bij Stick Leuk!, dit doe ik iedere zondag ochtend en ik vind het ook heel leuk om de Ukkies training te geven. Eerder heb ik ook training gegeven aan de M6-tallen en aan een D-team. Hiernaast zit ik nu in Havo 4 op de middelbare school in Etten-Leur en kan ik het training geven goed combineren met school. Ik hoop dat wij de kinderen kunnen motiveren om te blijven hockeyen want ja, hockey is natuurlijk Stick Leuk!

Wat doe ik? UkkieHockey

Sophie Kloosterman

Sophie Kloosterman

Over mij Hoi, mijn naam is Sophie Kloosterman ik ben 15 jaar oud en ik zit in VWO 4 op de KSE. Ik hockey al 9 jaar bij Hockeyclub Etten-Leur en op dit moment hockey ik in MB2. Naast school en mijn eigen trainingen geef ik training aan de ukkies van Stick Leuk! Vorig jaar heb ik training gegeven aan M6E1. Het is erg leuk om te zien dat er al heel wat hockeytalent zit in UKKIES!

Wat doe ik? UkkieHockey

Maud Engelenburg

Maud Engelenburg

Over mij Hoi, ik ben Maud Engelenburg. Ik ben 14 jaar en ik zit nu in VWO 3 op de KSE in Etten Leur. Ik ben begonnen met hockeyen toen ik 6 jaar oud was en speel nu in de MB2. Verder geef ik training aan de MD6 en natuurlijk de ukkies! Ook heb ik vorig jaar de hockeyschool met veel plezier training gegeven.

Wat doe ik? UkkieHockey

Jessika Holl

Jessika Holl

Over mij Mijn naam is Jessika Holl. Ik ben moeder van twee sportieve zoons. Beiden hockeyen op HCEL. Ik vind Stick Leuk een mooi initiatief. Het is fantastisch om de trainers en spelertjes elke zondagmorgen lekker te zien hockeyen. Ik ben blij dat ik dit enthousiaste team mag ondersteunen op administratief gebied. Als u vragen heeft of meer informatie wenst kunt mij aanspreken en dan beantwoord ik uw vragen graag.

Wat doe ik? Coördinator Stick Leuk!